юни 23, 2024

Great Adventure

1 min read
Great Adventure

Ако винаги сте искали да станете част от епично приключение в Древен Египет, включващо ловки изследователи, секси покровители, тайни тефтери и много съкровища – тогава определено е време да се впуснете в „Great Adventure“ с любезното съдействие на подходящо наречената онлайн слот игра от EGT. Можете да събирате всякакви съкровища за намиране на тематични предмети като бръмбари скарабеи и маската на Ра, както и за спасяване на главните герои в играта. Има и много бонуси и функции, които можете да вземете, включително Wild Secret Notebooks, Jackpot Cards, Gamble Feature и отличната Statue Feature.

Освен това има много комбинации от кредитни залози и кредити, от които можете да намерите перфектния залог за завъртане, като дори можете да участвате в това голямо приключение чрез всякакви мобилни устройства, като таблети и iPad.

Продажба на пирамиди

Приключението ви започва в пирамидите и те със сигурност ви продават мечтата за несметни богатства. Вие обаче ще трябва да използвате комбинация от тайния си бележник, маса йероглифи и много други тематични предмети, за да разкриете тайните, които ще ви отведат до съкровището.

Египетски печалби

Дръжте очите си отворени около всяко завъртане на тези древни гробници, тъй като там има награди, които само чакат да бъдат открити. Има много йероглифи, които носят печалба до 3000 монети, както и маски на Ра и бръмбари скарабеи, които носят печалба до 6000 монети. Ще спечелите до 10 000 монети за спасяването на сексапилния покровител и до 20 000 монети за намирането на нашия ловък изследовател, ако той изчезне. Най-големите незабавни печалби обаче са за намиране и разшифроване на тайните тефтери, които са на стойност до 25 000 монети.

Тайната тетрадка може да се използва и за замяна на други символи, за да се създадат печеливши линии от символи, а 3, 4 или 5 тетрадки ще задействат функцията Statue, в която ще можете да изберете 1 от 5 статуи, зад които се крият от 3 до 10 безплатни завъртания. По време на безплатните завъртания един от символите се превръща в уайлд, а бонусът може да бъде задействан отново. По всяко време може да бъдете възнаградени и с бонуса Jackpot Cards. Това е бонус „pick-me“, в който разкривате награди зад до 9 от 12 игрални карти или докато изберете 3 карти от една и съща боя. Можете също така да се опитате да удвоите всички печалби под 15 000 монети във функцията Gamble с игрални карти, като правилно познаете дали обърнатата карта ще бъде червена или черна, когато се обърне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.