юни 23, 2024

Rainbow Queen

1 min read
Rainbow Queen slot

Ако си мислите, че насекомите нямат никакво предназначение, сладките малки същества в „Rainbow Queen„, онлайн слот игра от EGT, ще ви накарат да мислите по друг начин. Има една прекрасна малка Ladybird, един сънлив бръмбар, един пушещ пищов скакалец, една сладка гъсеница и една светеща светулка – и всички те могат да хвърлят светлина върху това как можете да спечелите състояние в гората, в която живеят. Те дори ще ви покажат как можете да спечелите редица вълнуващи бонус игри и функции, включително Rainbow Queen Wilds, Scattered Rainbow Queens, Lucky Shamrock Feature, Jackpot Cards Bonus и Double-Or-Nothing Gamble Feature.

Можете дори да ловувате за всички тези награди и бонуси, като използвате най-новата си мобилна джаджа, докато мобилните слотове за играчи с истински пари от всички бюджети могат да си позволят пътуване до тази гора на късмета благодарение на голямото разнообразие от кредитни залози и кредитни комбинации.

Всички цветове на дъгата

Тези сладки малки същества съдържат повечето от цветовете на дъгата, а останалата част е в живата гора. Съществата също така ще ви помогнат да отпразнувате победите си с техните собствени малки танци и празненства – докато се опитвате да изградите своето горско богатство.

Още с първата си стъпка в тази фантастична гора ще можете да започнете да печелите всички награди и бонуси, а наградите започват с някои листни букви, които не само помагат за изхранването на насекомите, но и дават награди до 3000 монети. След това ще спечелите до 6 000 монети за забелязване на сладки гъсеници, 8 000 монети за забелязване на светулки, 15 000 монети за забелязване на бръмбари и до 20 000 монети за забелязване на скакалци.

Можете също така да спечелите сериозни награди с любезното съдействие на Божата кралица на дъгата, която обича да лети на свобода колкото се може по-често и да замества други насекоми и букви, за да ви помогне да спечелите възможно най-много награди. Тя има и свой собствен скатер символ Rainbow Queen и ако уцелите 3 на барабани 2, 3 и 4, ще получите 20 безплатни завъртания и функцията Lucky Shamrock.

Когато Lucky Shamrock се спре на барабан 5, той ще превърне съседните символи в диви от удоволствие и ще открие шансове за още повече печалби. Може също така да получите шанса да играете за 1 от 4 джакпота в случайно присъдения бонус Jackpot Cards Bonus, в който трябва да завъртите картите за игра, за да разкриете какви награди ще спечелите. Всяка награда под 15 000 монети може да бъде заложена и във функцията Double-Or-Nothing Gamble, в която трябва само да познаете цвета на карта за игра, за да удвоите наградата си.

Седемцветни залози

Дъгата е известна с това, че предлага на хората разнообразие от цветове – но тези 7 опции са нищожни в сравнение с голямото разнообразие от комбинации от кредити и залози, които предлага тази игра. Просто изберете кредити от 0,01 до 1 монета и кредитни залози от 30 до 600, а след това ги комбинирайте, за да направите перфектния си залог за завъртане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.