юли 17, 2024

Like a Diamond

1 min read
like a diamond slot

Завъртете се като диамант, за да спечелите като диамант с тази слот машина със скъпоценни камъни от софтуера EGT. Този видео слот Like a Diamond има 5 барабана, 20 фиксирани печеливши линии и 4 000x джакпот в основната игра, което означава, че играчите могат да получат награди, подобни на скъпоценни камъни, докато въртят барабаните. На всичкото отгоре, играта дава шанс на комарджиите да участват в бонус мини игра с джакпот карти, която е включена във всички слотове, проектирани със софтуер от EGT.

Също така е добре, че има някои високи лимити на наградите в тази игра, защото средното до високо ниво на волатилност означава, че печелившите завъртания са доста трудни за постигане. Като такава, играта е свързана с изчакване да се появи това правилно завъртане и, кой знае, може просто да го намерите с разширяващата се дива бонус функция.

Завърта тази искра

Не всеки ден имате шанса да се търкаляте с куп скъпоценни камъни, бижута и диаманти, но можете да направите точно това с тази лъскава слот машина. Играта има 5 барабана, които са инкрустирани с разнообразие от зашеметяващи камъни, от жълти цитрини до зелени изумруди, червени рубини, сини сапфири и лилави аметисти. Естествено, най-привличащият вниманието и зашеметяващ символ на играта е огромният диамант, който кара всички останали камъни да изглеждат като обикновени камъчета.

Този безплатен слот Like a Diamond не е точно най-уникалната игра в света на онлайн казината, но върши добра работа, като се отличава от други игри с подобна тематика със зрелищно показване на цвят и пречупена светлина. Като такива, залагащите трябва да могат да се насладят на някои класически наклонени завъртания, които не намаляват 3D графиките и анимираните ефекти.

Диамантена мина

Ако искате да получите вашите ръкавици за някои печалби от диаманти, тогава ще трябва да завъртите тази слот машина с някои реални парични залози на масата. С 20 фиксирани печеливши линии, играчите просто трябва да изберат общия си залог от петте опции, които се появяват в долната част на барабаните. Тези опции са както следва: 10, 40, 100, 200 и 400. Безопасно е да се каже, че този видео слот е най-подходящ за залагащи от страната на спектъра с високи роли.

Най-големият джакпот в тази слот машина се присъжда всеки път, когато пет икони „Scatter“ се появят на барабаните във всяка позиция и това ще умножи стойността на избрания общ залог по 200x. След това играчите ще трябва да подравнят съвпадащите икони спрямо някоя от 20 постоянни печеливши линии, с пет диаманта, които връщат 50x обща награда за залог, пет сапфира печеливша линия 10x и пет рубина, които плащат 5x. Можете да прегледате всички потенциални изплащания на награди, като погледнете таблицата с печалбите на играта.

Красив бонус

Темата за слот машина със скъпоценни камъни се счита за един от най-класните стилове на пазара, но това не означава, че не може да осигури малко бонус игра. Всъщност тази ротативка ще помогне на комарджиите да увеличат паричните си награди по много начини, като основният от тях е уайлд символ с разширяващо се лого, който се появява на барабани 2, 3 и 4. Тази икона не само ще замести други символи (освен скатерът), но също така ще разшири една позиция отляво и отдясно, за да създаде още по-големи печалби. Уайлд символът плаща същите наградни стойности като иконата на диамант.

В допълнение към тази функция, слот машината има всички обичайни добавки, които идват с повечето EGT видео слотове. Това включва проста хазартна функция 50/50, която може да се играе след всяка печалба, която е по-малка от 35 пъти стойността на общия залог, като дава възможност на играчите да удвоят печалбите си чрез правилно отгатване дали картата е червена или черна. Играта също така предлага възможност да спечелите една от четирите прогресивни джакпот награди благодарение на случайно задействаната странична игра Jackpot Cards.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.